Efficiënt transport van goederen

U kunt een beroep doen op de diensten van Colli Transport Solution voor het transport van uiteenlopende goederen. Wij staan voor u klaar met compleet uitgeruste vrachtwagens en bestelwagens, meertalig personeel en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bespreek de mogelijkheden met ons en neem contact met ons op voor een gratis offerte. Wij zijn actief Nationaal & Internationaal en kunnen u zelfs bijstaan met transport op maat.

Welk transport verzorgt Colli Transport Solution?

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten transport. Zo kunnen wij alle materialen met een lengte tot 9 meter vervoeren, gaande van paletten en profielen tot machines en transportbanden. Ook voor het transport van matrijzen, dat meer risicovol is, zijn wij graag uw deskundige vervoerder.

De flexibele werkwijze van Colli Transport Solution

Onze werkwijze is moeilijk samen te vatten, want onze manier van werken wordt volledig aan uw wensen aangepast! Wij maken gebruik van de meest geschikte wagen, of dit nu een vrachtwagen of bestelwagen is. Vervolgens stippelen wij de beste route voor u uit en zorgen wij ervoor dat uw goederen snel, veilig en professioneel vervoerd worden. Dankzij onze standplaatsen in Deerlijk, Waregem, Roeselare en Oudenaarde kunnen wij u efficiënt verder helpen.

Meer weten?

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u Colli Transport Solution steeds contacteren. Wij staan u bij met raad en daad. Bel of mail ons om uw wensen te bespreken.